Partidul ii cere lui Boc capete: Vladescu si Seitan deschid lista celor cinci ministri care trebuie sa plece

Postat la 27 august 2010 6 afişări

Chiar daca, oficial, Emil Boc a promis doar prezentarea unui rezumat al prestatiei guvernului, pedelistii asteapta schimbari de ministri. Totul, in cadrul unei intalniri programate la 1 septembrie si la care este asteptat si Traian Basescu.

Cu cateva zile inainte de examenul pe care Emil Boc si ministrii sai il vor da in fata pedelistilor din Parlament, liderii democrat-liberali stau ca pe jar, cerand remanierea promisa inca din primavara. Remaniere ce ar putea fi anuntata chiar de Traian Basescu, prezenta presedintelui la intalnirea pedelistilor fiind preconizata de pedelisti. Cea mai puternica voce este cea a deputatului Ioan Oltean, care prevesteste schimbari in executiv la 1 septembrie.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
remaniere,
ministrii,
Guvern,
Seitan,
Vladescu
/actualitate/politic/partidul-ii-cere-lui-boc-capete-vladescu-si-seitan-deschid-lista-celor-cinci-ministri-care-trebuie-sa-plece-7045557
7045557
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.