Parlamentarii s-au prins in hora cu colindatori, ca sa-si "spele pacatele"

Postat la 07 decembrie 2010 26 afişări

Mai multi deputati, printre care Mircea Toader si Teo Trandafir, s-au prins intr-o hora, marti, pe holurile Parlamentului, alaturi de un ansamblu folcloric si un grup de colindatori, adusi de democrat-liberalul Corneliu Olar, care i-a invitat pe parlamentari "sa-si mai spele pacatele".

"Haideti sa ne mai spalam pacatele, pe care le-am facut cu voia sau fara voia noastra!", a spus de la tribuna Camerei, Corneliu Olar, deputat PDL de Alba, inainte de inceperea sedintei de plen.

Deputatul PDL i-a invitat pe parlamentari sa iasa din sala si sa asiste pe holul Parlamentului la spectacolul dat de primul grup de colindatori venit in acest an la Palatul Parlamentului.

Printre cei care au raspuns invitatiei si au asistat la cantecele colindatorilor adusi din Alba de Olar s-au aflat presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, precum si Mircea Toader, Raluca Turcan, Petru Calian, Teo Trandafir, Victor Socaciu, Victor Surdu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
parlamentari,
colindatori,
PDL
/actualitate/politic/parlamentarii-s-au-prins-in-hora-cu-colindatori-ca-sa-si-spele-pacatele-7787968
7787968
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.