Pandele, huiduit de simpatizantii lui Vanghelie; Iliescu, de partea lui Pandele

Postat la 20 februarie 2010 10 afişări

Florentin Pandele, a fost huiduit de o parte din participantii la congresul PSD in timp ce incerca sa explice ca a fost suspendat impotriva prevederilor Statutului partidului, iar Ion Iliescu a declarat, apoi, ca primarul orasului Voluntari are dreptate.

"PSD nu sta numai in reprezentantii lui Marian Vanghelie. Domnule presedinte Ion Iliescu, vreau sa va informez ca am fost suspendat fara a se respecta Statutul. In Statut scrie ca suspendarea se face de catre organizatia unde ai fost inscris. Eu sunt membru al organizatiei PSD Voluntari-Pipera. Am fost suspendat de catre Marian Vanghelie intr-una din zilele dupa ce m-am ridicat la CN si am luat atitudine impotriva politicii pe care o face Marian Vanghelie", a spus Florentin Pandele.

Mai multe informatii pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/pandele-huiduit-de-simpatizantii-lui-vanghelie-iliescu-de-partea-lui-pandele-5572033
5572033
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.