Oprescu se lauda ca majoritatea gropilor sunt astupate

Postat la 27 februarie 2010 14 afişări

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, sambata dimineata, dupa inspectarea strazilor, in urma expirarii termenului acordat constructorilor pentru repararea gropilor, ca majoritatea acestora sunt reparate, dar mai sunt si alte strazi unde deficientele vor fi remediate in zilele urmatoarele.

"Putem sa le spunem bucurestenilor ca majoritatea gropilor sunt astupate. Dar mai sunt inca strazi cu gropi, care, insa, in zilele urmatoarea vor fi astupate", a spus Sorin Oprescu, dupa ce, impreuna cu reprezentantii firmelor de asfaltare, inspectorii municipalitatii si reprezentanti ai Administratei Strazilor, a verificat mai multe artere importate ale Bucurestiului.

Ediul Capitalei a mai precizat ca s-a lucrat pe 110 strazi, in urmatoarea perioada urmand ca strazile aflate in intretinere sa fie asfaltate definitiv, iar cele care vor intra in programul de reabilitare sa ramana cu aceste plombe de urgente pana cand lucrarile de reparare vor demara.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Oprescu,
gropi,
Bucuresti,
reparatii,
inspectie,
strazi
/actualitate/politic/oprescu-se-lauda-ca-majoritatea-gropilor-sunt-astupate-5646291
5646291
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.