Oprescu, anunţat oficial drept candidat independent în parteneriat cu USL pentru alegerile locale din 2012

Postat la 19 septembrie 2011 43 afişări

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost anunţat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută de co-preşedinţii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta, drept "candidat independent în parteneriat cu USL" la Primăria Generală a Bucureştiului la alegerile locale din 2012.

Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă susţinută de către co-preşedinţii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu, la care participă şi Sorin Oprescu. "O să-mi depun candidatura la alegerile viitoare în calitate de independent sprijinit de USL", a precizat primarul Capitalei. Surse din USL au declarat, luni, pentru MEDIAFAX că Victor Ponta şi Crin Antonescu vor anunţa, în conferinţa de presă de la ora 14.00, candidatura lui Sorin Oprescu pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, susţinut de USL. Formula convenită de liderii USL şi Sorin Oprescu este "candidat independent în parteneriat cu USL", au declarat sursele citate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
oprescu,
usl,
alegeri,
sustinere
/actualitate/politic/oprescu-anuntat-oficial-drept-candidat-independent-in-parteneriat-cu-usl-pentru-alegerile-locale-din-2012-8772589
8772589
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.