Oltean despre candidatii la sefia PDL: Eu as vota o femeie frumoasa, desteapta si bine intentionata

Postat la 15 octombrie 2010 16 afişări

Vicepresedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca ar vota pentru functia de presedinte al partidului "o femeie frumoasa, desteapta si bine, bine intentionata".

Ioan Oltean a facut aceste afirmatii dupa ce a fost intrebat de un jurnalist daca partidele din Romania sunt pregatite sa fie conduse de o femeie, el refuzand sa raspunda initial la o alta intrebare referitoare la o posibila candidatura la sefia PDL a Elenei Udrea.

"De ce nu? Poporul acesta este unul misogin? Eu nu sunt misogin, asa ca eu as vota o femeie frumoasa, desteapta si bine, bine intentionata. De ce nu? Frumoasa, desteapta si bine intentionata, cu cunostinte vaste si cu dorinta de a face ceva in tara aceasta", a subliniat Ioan Oltean.

In ceea ce priveste numele vehiculate in cursa pentru sefia PDL, Ioan Oltean a spus ca, in prezent, functia de lider politic a premierului nu este in pericol.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Ioan Oltean,
candidati,
PDL,
Udrea,
sustinere
/actualitate/politic/oltean-despre-candidatii-la-sefia-pdl-eu-as-vota-o-femeie-frumoasa-desteapta-si-bine-intentionata-7482121
7482121
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.