Oamenii de afaceri vor guvern tehnocrat, dar nu-şi pun mari speranţe în el

Postat la 06 februarie 2012 16 afişări

Guvernul Boc a luat şi măsuri bune, însă multe dintre ele au venit prea târziu şi nu au fost comunicate bine, iar demisia lui va detensiona situaţia politică şi socială din ţară, cred oamenii de afaceri, care văd ca soluţie un guvern de tehocraţi sau măcar unul condus de un premier tehnocrat.

Dan Şucu, proprietarul grupului Mobexpert, spune că Guvernul Boc a făcut destul de multe lucruri bune, dar le-a făcut incomplet şi întotdeauna târziu. El a completat că Guvernul nu a luat măsurile din proprie iniţiativă, ci la presiunea Fondului Monetar Internaţional. Şucu vede Cabinetul Boc ca pe nişte naufragiaţi care au reuşit în final să umfle barca de salvare, dar care apoi nu şi-au mai dat seama unde este ţărmul. "Indiferent dacă viitorul guvern va fi tehnocrat sau politic, va fi tot ca Guvernul Boc, pentru că preşedintele nu va accepta niciodată un alt guvern decât unul vasal punctului său de vedere", a mai spus proprietarul Mobexpert.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/oamenii-de-afaceri-vor-guvern-tehnocrat-dar-nu-si-pun-mari-sperante-in-el-9210402
9210402
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.