O comisie din Camera Deputatilor a respins proiectul de lege privind falimentul personal

Postat la 22 aprilie 2010 10 afişări

Asociatia Romana a Bancilor (ARB) a primit "un prim semnal pozitiv" privind legea falimentului personal, Comisia pentru Politica Economica, Reforma si Privatizare din Camera Deputatilor respingand proiectul de lege, a declarat, joi, presedintele asociatiei, Radu Ghetea.

El a precizat ca bancile si-au reconfirmat joi punctul de vedere privind aceasta legislatie in cadrul AGA a asociatiei, care arata ca nu este momentul sa fie introdusa o asemenea legislatie.

"In Romania, situatia actuala si toate elementele nu pot sustine implementarea unei astfel de legi", a spus Ghetea, care a precizat ca daca se doreste implementarea falimentului personal atunci trebuie sa se tina cont de cele noua propuneri inaintate de ARB.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
faliment personal,
lege,
respingere
/actualitate/politic/o-comisie-din-camera-deputatilor-a-respins-proiectul-de-lege-privind-falimentul-personal-6020717
6020717
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.