Numarul maxim de posturi din Ministerul Finantelor va fi redus cu 22,3%, la 1.437 functii

Postat la 20 iulie 2010 13 afişări

Numarul maxim de posturi din aparatul propriu al Ministerului Finantelor Publice va fi redus cu 416, reprezentand 22,3% din totalul posturilor, astfel ca numarul total de functii, exclusiv demnitarii si cabinetul ministrului, va fi de 1.437, potrivit unui proiect de HG elaborat de institutie.

Totodata, in urma procesului de restructurare a institutiei, numarul de directii generale sau directii va fi redus prin transformarea acestora in directii sau servicii, concomitent cu comasarea anumitor structuri organizatorice. Prin reorganizarea unor structuri si restrangerea numarului de posturi vor fi reduse si functiile de conducere.

In proiectul de act normativ este prevazuta si scaderea la jumatate a consumului lunar maxim de carburant, la 200 de litri, pentru cele 12 autoturisme si a unui microbuz din dotarea ministerului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/numarul-maxim-de-posturi-din-ministerul-finantelor-va-fi-redus-cu-22-3-la-1-437-functii-6634117
6634117
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.