Noi si-ai nostri, noi si banii nostri

Postat la 05 decembrie 2010 10 afişări

Guvernul a alocat administratiilor locale, din Fondul de rezerva bugetara, un total de 70 de milioane de lei pentru proiecte de investitii si acoperirea unor cheltuieli curente si de capital, aproape jumatate din bani fiind acordati primariilor conduse de PDL.

Conform calculelor agentiei Mediafax, din totalul fondurilor, 33,9 milioane de lei au fost acordate pentru 633 de primarii PDL, iar 12 milioane de lei au fost alocate pentru 325 primarii PSD; pentru 232 de primarii PNL au fost alocate 9,6 milioane de lei, iar pentru 108 primarii UDMR au fost acordate 4,7 milioane de lei.

Primarii PDL din judetele Buzau, Caras, Suceava si Maramures au priit cele mai multe fonuri, primele doua filiale - reprezentate de vicepresedintii Cezar Preda si Sorin Frunzaverde - fiind si cele mai critice la adresa premierului in trecutul apropiat.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/noi-si-ai-nostri-noi-si-banii-nostri-7778674
7778674
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.