Nastase: Firma care va face Catedrala Mantuirii a facut imobilul din Zambaccian, in care ploua

Postat la 07 iulie 2010 58 afişări

Fostul premier Adrian Nastase avertizeaza Patriarhia Romana, marti, intr-o postare pe blog, asupra "competentei si calitatii" firmei Vanel Exim SRL Bacau, care a castigat proiectul pentru Catedrala Mantuirii, el plangandu-se de calitatea proiectului facut de aceasta firma la imobilul din Zambaccian.

Nastase precizeaza, intr-o postare intitulata "Despre inundatii: cum va ploua in Catedrala Neamului...", ca doreste sa avertizeze Patriarhia si romanii care vor da bani pe constructia "Catedralei Mantuirii" asupra calitatii si competentei firmei Vanel Exim SRL Bacau, pe care le cunoaste "din proprie experienta", intrucat, in urma cu doar cateva zile, a fost nevoit sa sparga terasa casei sale din Zambaccian pentru ca apa se infiltrase, trecand spre dulapuri si birouri. El acuza firma Vanel Exim SRL Bacau de faptul ca nu i-a dat planurile constructiei nici pana in acest moment, motiv pentru care nu stie pe unde trec tevile prin pereti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Nastase,
Zambaccian,
constructie,
catedrala
/actualitate/politic/nastase-firma-care-va-face-catedrala-mantuirii-a-facut-imobilul-din-zambaccian-in-care-ploua-6513156
6513156
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.