Nastase: De la realegere, Basescu nu a avut intalniri cu vreun sef de stat sau de guvern important

Postat la 19 mai 2010 43 afişări

Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, critica, miercuri, pe blogul sau, faptul ca, de cand a fost reales, seful statului, Traian Basescu, nu a avut niciun contact bilateral oficial cu vreun sef de stat sau de guvern important din Europa Occidentala, SUA, China sau Rusia.

"Va recomand un exercitiu simplu. Intrati pe pagina de net a Presedintiei si cautati stirile despre vizitele interne si externe. Si vedeti care a fost agenda presedintelui dupa realegerea sa, in aproape jumatate de an. Veti avea surpriza imensa a absentei oricarui contact bilateral oficial cu vreun sef de stat sau de guvern important din Europa Occidentala, SUA, China sau Rusia. Nimeni din aceste zone nu a mai venit in Romania de luni de zile", precizeaza Nastase pe blog.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Nastase,
intalniri,
Basescu,
mandat,
contact
/actualitate/politic/nastase-de-la-realegere-basescu-nu-a-avut-intalniri-cu-vreun-sef-de-stat-sau-de-guvern-important-6134952
6134952
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.