Moţiunea de cenzură. Opoziţiei îi lipsesc două voturi. Ungureanu: Alţii să aibă emoţii, nu eu

Postat la 27 aprilie 2012 23 afişări

Alina Ban este organizational development and employment relations senior manager în cadrul COSMOTE România din ianuarie 2008.

Ungureanu către opoziţie: Eu unul nu sunt şantajabil, dar probabil voi aveţi o experienţă în domeniu. "Pentru a fi şantajabil, trebuie să ai ceva de ascuns şi ceva de pierdut totodată. Eu unul nu mă simt şantajabil, şi nici membrii Guvernului. Aş vrea să cred că nici dumnevoastră nu sunteţi, dar utilizarea extensivă a acestui cuvânt mă face să cred că îi ştiţi foarte bine semnificaţia şi, probabil, că aveţi o experienţă extinsă în materie", a spus Ungureanu parlamentarilor opoziţiei. Cu această afirmaţia, premierul şi-a încheiat discursul susţinut în plenul Parlamentului pe durata unei ore la dezbaterea moţiunii de cenzură.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
motiune de cenzura,
voturi,
ungureanu
/actualitate/politic/motiunea-de-cenzura-opozitiei-ii-lipsesc-doua-voturi-ungureanu-altii-sa-aiba-emotii-nu-eu-9576376
9576376
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.