Mirela Motan este consiliera sexy a ministrului Ariton. Cum comentati?

Postat la 28 iulie 2011 294 afişări

Ziarul Vaii Jiului (ZVJ) publica o serie de fotografii sexy cu Mirela Motan, consilier principal in cadrul Ministerului Economiei, Comertului şi Mediului de Afaceri.

Fata din imagine, care este economista si a studiat Administratie Publica la SNSPA, este si membru in Consiliul de Administratie al Companiei Nationale a Huilei S. A. Petrosani, mai scrie ZVJ. "Inainte de a avea un calculator si un birou la dispozitie in cladirea ministerului, d-ra Motan a prestat in calitate de consilier vanzari la un dealer Hyundai. De unde, suntem siguri, a plecat absolut convinsa ca mersul pe patru roti va face economia sa duduie", scrie ZVJ.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
motan,
ariton,
consilier,
economie
/actualitate/politic/mirela-motan-este-consiliera-sexy-a-ministrului-ariton-cum-comentati-8537734
8537734
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.