Mircea Geoana dezvaluie, la un an de la pierderea alegerilor, de ce a fost acasa la Vintu

Postat la 07 decembrie 2010 9 afişări

La "exact un an de la alegerile prezidentiale", fostul candidat PSD, Mircea Geoana, a postat pe blogul personal o confesiune video in care isi cere scuze celor pe care i-a "dezamagit" si in care isi recunoaste "greselile" din campanie.

"Sunt greseli pe care le-am facut si pe care n-o sa le mai repet", promite Mircea Geoana. Cea mai asteptata marturisire, cea legata de vizita la S.O. Vintu, cu o seara inainte de dezbaterea finala, are o explicatie naucitoare: Geoana sustine ca s-a dus la Vintu sa-i spuna care vor fi intrebarile pe care Robert Turcescu avea sa le puna a doua zi, deoarece avea informatii ca Traian Basescu facuse rost de "subiecte".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
alegeri,
presedinte,
Geoana,
vizita,
Vintu
/actualitate/politic/mircea-geoana-dezvaluie-la-un-an-de-la-pierderea-alegerilor-de-ce-a-fost-acasa-la-vintu-7785980
7785980
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.