Ministrul Elena Udrea despre inceputurile sale politice: "Era o vina sa fii o blonda"

Postat la 04 iunie 2011 35 afişări

Ministrul Dezvoltarii si Turismului Elena Udrea le-a spus, sambata, tinerilor democrat-liberali, ca atunci cand ea a intrat in politica "era o vina sa fii o blonda" si astazi "mai e o vina sa ai tocuri".

"Cand am intrat in politica era o vina sa fii o blonda si astazi mai e o vina sa ai tocuri. Spargeti tiparele, fiti asa cum spuneti!", i-a sfatuit Udrea pe tinerii democrat-liberali. Ea a apreciat, parafrazand versurile unei melodii, ca "nu conteaza cat de inalt iti e tocul, important e ce si cum muncesti".

Udrea a vorbit si de noua conducere a PDL, aratind ca partidul are o conducere tanara, dar cu experienta. "Conducerea partidului s-a schimbat, a intinerit, avem o conducere tanara, dar cu experienta, pentru ca ati vazut ce inseamna sa trimiti copii sa conduca un partid, se rastoarna cu masinutele", a adaugat ministrul. Elena Udrea i-a indemnat pe tinerii PDL sa nu se "incurce" in ce spun televiziunile, care "masluiesc" adevarul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
boc,
udrea,
politica,
cariera,
PDL,
partid,
blonda,
tocuri
/actualitate/politic/ministrul-elena-udrea-despre-inceputurile-sale-politice-era-o-vina-sa-fii-o-blonda-8313545
8313545
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.