Ministrul Educatiei doreste incurajarea invatamantului in limbile minoritatilor

Postat la 08 februarie 2010 13 afişări

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a declarat, luni, la Sibiu, ca doreste incurajarea invatamantului in limbile materne ale minoritatilor din Romania, declarandu-se un adept al multiculturalismului.

Daniel Funeriu s-a intalnit, luni, cu primarul Sibiului, Klaus Iohannis, cu care a discutat probleme specifice ale invatamantului sibian, dar si chestiuni legate de invatamantul in limba germana. "L-am informat pe domnul primar, ca un lider important de opinie al comunitatii germane si al Romaniei, despre demersul nostru legislativ si am avut o discutie deschisa despre finantarea per capita a invatamantului", a declarat Daniel Funeriu, la finalul intrevederii cu primarul Sibiului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/ministrul-educatiei-doreste-incurajarea-invatamantului-in-limbile-minoritatilor-5486471
5486471
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.