Ministrul Adriean Videanu sustine ca ar putea trai cu un salariu de profesor

Postat la 20 august 2010 13 afişări

Marturiseste ca este un om normal, caruia nu-i plac excesele de niciun fel. Omul Adriean Videanu, ministrul Economiei, isi incepe intotdeauna dimineata cu "Tatal nostru" si nu s-ar da in laturi sa-si mai ia un loc de munca daca ar fi profesor, povesteste el intr-un interviu acordat publicatiei online renne.ro.

Intrebat cum s-ar descurca daca ar fi profesor in provincie, cu un salariu de 15 milioane de lei vechi, bani din care ar trebui sa mai intretina si o sotie somera si un copil la facultate, ministrul a raspuns ca ar gestiona bine banii.

"Stiti cum este vorba romaneasca, nu te intinde mai mult decat ai plapuma. Asta e. In primul rand m-as gandi sa mai am un nou job, sa pot avea venituri suplimentare", a spus el. Recunoaste ca un profesor nu-si poate permite foarte multe cu un asemenea salariu si recomanda solutii de completare a veniturilor. "Nu e o rusine nici sa muncesti pamantul, nici sa gasesti solutii suplimentare."

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Videanu,
salariu,
profesor,
invatamant,
buget
/actualitate/politic/ministrul-adriean-videanu-sustine-ca-ar-putea-trai-cu-un-salariu-de-profesor-6974088
6974088
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.