Marko Bela: Parlamentarii UDMR vor vota in favoarea motiunii

Postat la 13 octombrie 2009 12 afişări

Presedintele UDMR, Marko Bela, a anuntat ca parlamentarii Uniunii vor vota in favoarea motiunii de cenzura pe care au initiat-o impreuna cu PNL, el precizand, insa, ca votul va fi secret si va parlamentarii UDMR nu vor arata bilele inainte de a le introduce in urna.

"UDMR a avut deja o decizie, si anume de a semna impreuna cu PNL o motiune de cenzura, (...) si, in mod firesc, votam aceasta motiune de cenzura. Ar fi bizar sa nu ne votam propria motiune de cenzura", a afirmat el dupa sedinta grupurilor parlamentare ale organizatiei de la Camera Deputatilor si de la Senat, care a avut loc inainte de sedinta de plen.

El a spus ca senatorii si deputatii UDMR au analizat "inca o data foarte serios toate argumentele, toate motivele, am incercat sa evaluam consecintele, perspectivele".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Marko Bela,
UDMR,
motiune,
vot
/actualitate/politic/marko-bela-parlamentarii-udmr-vor-vota-in-favoarea-motiunii-4984767
4984767
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.