Marko Bela: Nu se pune problema unei alte formule de guvernare. N-am niciun regret

Postat la 26 februarie 2011 10 afişări

Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, sambata, inainte de Congresul Uniunii, ca "nu se pune problema unei alte formule de guvernare", precizand ca partidul din care face parte "este o formatiune de incredere" care a respectat ceea ce a stabilit.

Marko Bela a spus ca deocamdata cel mai important este Congresul UDMR, insa a mentionat ca nu se pune problema unei alte formule de guvernare. "Noi am fost o formatiune de incredere, ce am stabilit am respectat. Nu se pune problema unei alte formule de guvernare", a declarat presedintele UDMR. De asemenea, Marko Bela a spus ca "a cantarit foarte bine toate deciziile" si nu are niciun regret ca nu mai candideaza la presedintia Uniunii. "Credeti-ma ca asa cum in acesti 18 ani am cantarit foarte bine toate deciziile, am cantarit-o si pe aceasta. Nu am niciun regret", a spus Marko Bela.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
UDMR,
alegeri,
partid,
Marko Bela,
declaratii
/actualitate/politic/marko-bela-nu-se-pune-problema-unei-alte-formule-de-guvernare-n-am-niciun-regret-8013814
8013814
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.