Lucian Bolcas a fost exclus de Vadim din PRM pentru tradarea intereselor partidului

Postat la 10 martie 2010 60 afişări

Lucian Bolcas a fost exclus, marti, din PRM, pentru tradarea intereselor partidului si pentru declaratiile publice din ultima vreme, in contradictie cu deciziile si punctele de vedere ale formatiunii.

"Biroul Permanent a hotarit, prin vot, excluderea din partid a lui Lucian Bolcas pentru tradarea intereselor PRM, prin pactizarea sa cu Mafia lui Traian Basescu si pentru declaratiile publice pe care le-a facut, in ultima vreme, in totala contradictie cu deciziile si punctele de vedere ale partidului", se arata intr-un comunicat al PRM, remis agentiei MEDIAFAX, dupa sedinta Biroului Permanent al partidului, condusa de catre Corneliu Vadim Tudor.

Bolcas este acuzat si ca nu a aparat corect interesele PRM in disputa pentru sediul central al partidului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Lucian Bolcas,
PRM,
excludere,
tradare,
interese,
partid
/actualitate/politic/lucian-bolcas-a-fost-exclus-de-vadim-din-prm-pentru-tradarea-intereselor-partidului-5730968
5730968
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.