Lideri ai PDL ii ureaza lui Basescu, de ziua lui, "Vant din pupa! ", "La multi ani! " si "Sanatate!"

Postat la 04 noiembrie 2010 19 afişări

Mai multi lideri ai PDL ii transmit sefului statului, pentru joi, de ziua acestuia, urari de sanatate si putere de munca, "bune intentii in ceea ce face", nelipsind si urarea marinareasca "Vant din pupa!".

"Urarea marinareasca: Vant din pupa! Traditionalul «La multi ani!» Multa sanatate! Avem nevoie de el in continuare", a spus liderul grupului PDL din Camera Deputatilor Mircea Toader. El a aratat ca este o perioada grea si un om de mare stie sa o treaca. "Contez pe puterea sa de munca si ii doresc sanatate ca sa trecem de aceasta perioada grea", a adaugat Mircea Toader. Deputatul PDL Sulfina Barbu ii ureaza seful statului "La multi ani, sanatate si putere de munca, pentru ca nu este o perioada simpla" "La multi ani si putere de munca!", i-a transmis presedintelui Basescu si vicepresedintele PDL Raluca Turcan.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PDL,
Basescu,
zi de nastere,
urari
/actualitate/politic/lideri-ai-pdl-ii-ureaza-lui-basescu-de-ziua-lui-vant-din-pupa-la-multi-ani-si-sanatate-7690549
7690549
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.