La vremuri noi, tot noi: Basescu il desemneaza premier pe Emil Boc

Postat la 17 decembrie 2009 25 afişări

Presedintele Traian Basescu l-a desemnat pe presedintele PDL, Emil Boc, pentru functia de premier, menţionand ca a facut acest lucru luand in considerare propunerea democrat-liberalilor.

Basescu a declarat ca i-a cerut premierului Emil Boc sa-l consulte strict asupra ministrilor care fac parte si din Consiliul Suprem de Aparare al Tarii (CSAT).

Presedintele Basescu declarase miercuri la consultarile de la Cotroceni, ca analizeaza propunerea PSD de a participa la guvern de uniune nationala, mentionand in discutii ca si-ar dori ca Marian Sarbu sa fie ministru in viitorul Cabinet si subliniind ca obiectivul sau este un guvern sigur.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
premier,
Boc,
Basescu,
politic
/actualitate/politic/la-vremuri-noi-tot-noi-basescu-il-desemneaza-premier-pe-emil-boc-5186257
5186257
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.