La vot automat

Postat la 28 iunie 2010 10 afişări

Camera Deputatilor a reusit, cu concursul opozitiei social-democrate, sa adopte cu brio intr-o singura zi si fara o dezbatere in plen proiectele codurilor de procedura penala si civila si varianta modificata a legii Agentiei Nationale de Integritate.

Celeritatea deputatilor pune o presiune importanta pe umerii Senatului, camera decizionala in cazul celor trei proiecte de legi, care ar trebui sa aiba un comportament similar in aceasta saptamana, pentru a se conforma unei solicitari venite de la presedintele Traian Basescu. Gestul deputatilor a fost salutat atat de ministrul justitiei, cat si de ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, cu atat mai mult cu cat el survine pe ultima suta de metri inainte de incheierea sesiunii parlamentare si de redactarea de catre Comisia Europeana a raportului privind progresele din justitie, asteptat in urmatoarele luni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pdl,
camera deputatilor,
ani,
/actualitate/politic/la-vot-automat-6447090
6447090
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.