La cine vine de Pasti "iepurasul" lui Videanu

Postat la 19 martie 2010 11 afişări

Ministrul admite ca salariatii complexurilor energetice vor beneficia de prime de Pasti. Nu vor beneficia de prime minerii, fiindca SNLO si CNH nu fac profit.

"Nu primeste NIMENI NIMIC!", raspunde ministrul Economiei, Adriean Videanu, mesajului prin care l-am rugat sa comenteze faptul ca, asa cum a anuntat, ieri, un post de televiziune, angajatii complexurilor energetice Craiova, Turceni, Rovinari, ai Societatii Nationale a Lignitului Oltenia (SNLO) si ai Companiei Nationale a Huilei (CNH) vor beneficia de prime de Pasti, cu valori cuprinse intre 450 si 3.250 de lei. Videanu a adaugat insa ca se pot da prime daca sunt prevazute in contractul colectiv de munca "SI NUMAI daca au profit!".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/la-cine-vine-de-pasti-iepurasul-lui-videanu-5757477
5757477
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.