La ce e bun un comisar

Postat la 23 octombrie 2007 1 afişăre

Comisarul european pentru multilingvism, Leonard Orban, a avut prima sa ocazie de a interveni in favoarea Romaniei la Bruxelles, cerand Comisiei Europene sa aplice cat mai rapid procedurile privind investigatia legata de ajutoarele de stat acordate Automobile Craiova la privatizarea cu firma americana Ford.

Orban a spus ca in general o astfel de investigatie dureaza pana la 18 luni si ca el a solicitat autoritatilor europene sa-si dea verdictul in doar 5-8 luni. Indiferent daca glasul lui Orban va fi sau nu ascultat, calendarul de privatizare a uzinei din Craiova (proces care ar fi urmat sa se incheie la 30 ianuarie 2008) a fost insa compromis: Guvernul a cerut Parlamentului sa suspende dezbaterea pe acest subiect, iar sansele ca prima masina produsa de Ford la Craiova sa poata fi lansata in 2009 au ramas doar teoretice.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/la-ce-e-bun-un-comisar-965826
965826
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.