Intalnire decisiva Basescu – Boc. Vladescu, pe lista de remaniere. Presedintele, dupa ce a fost sfidat pe toata linia: „De acum incolo, faceti ce vreti”

Postat la 02 septembrie 2010 8 afişări

Premierul Emil Boc s-a dus, joi dimineata, la Traian Basescu, pentru a-i prezenta acestuia lista de ministri care urmeaza sa fie remaniati. Conform unor surse din partidul de guvernamant, de pe lista lui Boc au lipsit "greii" Adrian Videanu si Radu Berceanu, dar a aparut, in schimb, Sebastian Vladescu, ministrul Finantelor, alaturi de cel al ministrului Muncii Mihai Seitan, ministrului Agriculturii Mihail Dumitru si cel al ministrului Comunicatiilor Gabriel Sandu. A fost un afront total adus presedintelui.

Pe langa remanierea "soft", din care lipsesc nume din tripleta BVB, Boc a venit si cu propunerea de schimbare a lui Vladescu, sustinut de presedintele Basescu. Premierul ar fi invocat faptul ca ministrul Finantelor este cel mai detestat de partid si ca Berceanu, Videanu si Blaga au, dimpotriva, sustinere in teritoriu si in Parlament.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
presedinte,
Sebastian Vladescu,
Basescu,
Boc
/actualitate/politic/intalnire-decisiva-basescu-boc-vladescu-pe-lista-de-remaniere-presedintele-dupa-ce-a-fost-sfidat-pe-toata-linia-de-acum-incolo-faceti-ce-vreti-7088271
7088271
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.