Iliescu: Intrarea lui Voicu in politica si candidatura acestuia din partea PSD, optiuni nefericite

Postat la 26 martie 2010 6 afişări

Fostul presedinte de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat, joi, la Pitesti, ca intrarea lui Catalin Voicu in politica si candidatura acestuia din partea PSD la alegerile parlamentare au fost optiuni nefericite.

"Cred ca aceasta candidatura a fost o optiune nefericita. Si pentru el a fost o optiune nefericita ca a intrat in politica. Nu avea nevoie de asa ceva. Iar in ceea ce priveste practica interceptarilor, ele tin de alte naravuri, de alte mentalitati, de alte vremuri. Sunt interceptari care au fost facute cu mijloace ascunse, deci care nu raspund unei anumite moralitati. Sunt chestiuni cu totul exceptionale cand se apeleaza la asa ceva, dar vehicularea lor in presa dovedeste o totala rea-intentie. Asta nu are nimic de-a face cu datoria instantei de a stabili adevarul, de a judeca in cunostinta de cauza, ci este vorba despre manipularea unor observatii obtinute pe cai ocolite", a declarat Ion Iliescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Catalin Voicu,
scandal,
comisie,
spital,
PSD,
Iliescu
/actualitate/politic/iliescu-intrarea-lui-voicu-in-politica-si-candidatura-acestuia-din-partea-psd-optiuni-nefericite-5779501
5779501
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.