Iliescu, dupa ce a citit Constitutia lui Basescu: "E prost ca PSD nu a boicotat referendumul"

Postat la 23 aprilie 2010 7 afişări

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a declarat, ieri, pentru Gandul ca initiativa Guvernului de a promova o varianta de modificare a Constitutiei este "contrara spiritului Constitutiei".

"Faptul ca Guvernul isi permite, la indicatia domnului Basescu, sa vina el cu o propunere, care sa fie baza de pornire a modificarii legii fundamentale, este contrar spiritului Constitutiei", a afirmat Iliescu. El sustine ca referendumul initiat in 2009, de catre actualul presedinte a fost "o facatura" si ca "este prost ca PSD nu a boicotat acest referendum". "Domnul Basescu si-a facut din referendum un instrument pentru campania sa si pentru alegeri. Iar PSD a gresit ca nu a explicat public care este sensul acestui referendum si la ce poate sa ne impinga".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Iliescu,
Constitutie,
revizuire,
Basescu,
PSD
/actualitate/politic/iliescu-dupa-ce-a-citit-constitutia-lui-basescu-e-prost-ca-psd-nu-a-boicotat-referendumul-6026732
6026732
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.