Igas (PDL): Ii doresc lui Geoana sa aiba taria sa treaca de acest moment, ANI sa isi faca datoria

Postat la 29 ianuarie 2010 47 afişări

Liderul grupului PDL din Senat, Traian Constantin Igas, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, in contextul sesizarii de catre Agentia Nationala de Integritate a Pachetului General in cazul lui Mircea Geoana, ca ii doreste liderului PSD sa treaca de acest moment.

"Tinand cont ca un senator cu functie in Biroul Permanent al Senatului este cercetat de Agentia Nationala de Integritate, noi trebuie sa incurajam institutiile statului sa isi faca datoria, pentru ca din acest motiv au fost ele create", a spus Igas. El a tinut sa remarce ca in ultima vreme tot mai multi social-democrati se pozitioneaza impotriva lui Mircea Geoana.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Geoana,
alegeri,
ANI,
fals,
declaratii,
Parchet,
Igas
/actualitate/politic/igas-pdl-ii-doresc-lui-geoana-sa-aiba-taria-sa-treaca-de-acest-moment-ani-sa-isi-faca-datoria-5457315
5457315
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.