Igas: Declaratia lui Popa nu este cea mai fericita, apreciez activitatea Politiei

Postat la 31 ianuarie 2011 12 afişări

Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, a spus, luni, ca declaratia sefului Politiei Romane, Liviu Popa, referitoare la unii politisti "betivi si nenoriciti", nu este cea mai fericita pe care putea sa o faca, el subliniind ca apreciaza activitatea Politiei Romane.

"Apreciez activitatea Politiei Romane. Trebuie sa ne gandim ca acesti oameni sunt zi si noapte la dispozitia noastra. Apreciez politistul roman care isi face datoria. Sunt si oameni care nu fac cinste Politiei insa nu cred ca trebuie neaparat evidentiati", a declarat Traian Igas, la bilantul activitatii Directiei Generale Anticoruptie pe anul 2010. Igas a subliniat ca atunci cand oamenii se adreseaza unui politist trebuie sa aiba incredere pentru ca, totusi, sunt foarte multi politisti onesti. Intrebat daca are cunostinta despre abateri ale unor politisti, Igas a raspuns ca nu cunoaste foarte bine aceasta situatie. "Trebuie sa privim partea plina a paharului", a adaugat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
politisti,
betivi,
Popa,
Igas,
IGPR
/actualitate/politic/igas-declaratia-lui-popa-nu-este-cea-mai-fericita-apreciez-activitatea-politiei-7936487
7936487
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.