Guvernul lui Mario Monti adoptă un plan anticriză

Postat la 05 decembrie 2011 10 afişări

Guvernul italian al lui Mario Monti a adoptat duminică o cură anticriză de o rigoare draconică pentru a încerca să pună Italia la adăpost de criza datoriilor, au anunţat surse guvernamentale.

Monti urmează să susţină o conferinţă de presă pentru a prezenta aceste măsuri. Acest plan estimat de presă la 24 de miliarde de euro şi a cărui adoptare a fost devansată de şeful Guvernului pentru duminică în loc de luni în faţa urgenţei situaţiei, conţine, potrivit primelor elemente, tăieri ale cheltuielilor publice, o creştere a fiscalităţii în special în domeniul imobiliar, precum şi o reformă a pensiilor denunţată de sindicate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
zona euro,
italia,
extindere,
criza,
datorii,
plan
/actualitate/politic/guvernul-lui-mario-monti-adopta-un-plan-anticriza-9028831
9028831
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.