Guvernul cumpara cu 70.000 de euro fiecare vot al parlamentarilor puterii ca sa-si treaca bugetul

Postat la 30 noiembrie 2010 9 afişări

Conform unor surse din PDL, premierul Emil Boc a garantat parlamentarilor puterii ca vor primi intre 2,5 si 3 miliarde de lei vechi pentru colegiile lor, sub forma amendamentelor acceptate la proiectul bugetului.

Este o practica la care Emil Boc a apelat si la bugetul pe 2009, cand fiecare parlamentar, inclusiv unii pesedisti si liberali, a primit, pentru colegiul sau, tot aproximativ 70.000 de euro. Banii vin sub forma de finantari pentru proiecte locale - reparatii de scoli, biserici sau peticirea unor drumuri - cu bani de la stat. Boc va proceda la fel ca si in 2009 si va ascunde aceasta suma - aproximativ 18 milioane de euro - tot intr-un fond de rezerva aflat la dispozitia premierului.

Banii vor merge la parlamentarii PDL, UDMR si cei ai minoritatilor, dar premierul este dispus sa ofere suma respectiva si senatorilor si deputatilor Opozitiei, cu conditia sa isi dea votul la buget.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
buget,
lege,
vot,
parlamentari,
putere
/actualitate/politic/guvernul-cumpara-cu-70-000-de-euro-fiecare-vot-al-parlamentarilor-puterii-ca-sa-si-treaca-bugetul-7762994
7762994
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.