Geoana s-a mutat de la prezidiu intre Vanghelie si Hrebenciuc

Postat la 23 august 2010 11 afişări

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, nu mai sta la prezidiul BPN al PSD, asa cum facea pana acum o saptamana, el mutandu-se, in urma disputei cu liderul partidului, Victor Ponta, pe latura dreapta a mesei, fiind al saptelea dinspre prezidiu, intre Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc.

Jurnalistii invitati, luni, la inceputul sedintei BPN al PSD, pentru a lua imagini foto si video, au constatat ca, in urma disputei dintre fostul lider al PSD Mircea Geoana si actualul lider, Victor Ponta, cel dintai a parasit prezidiul BPN, acolo unde statea in dreapta secretarului general, Liviu Dragnea, care era asezat in dreapta lui Victor Ponta.

Astfel, Geoana era asezat, luni, pe al saptelea scaun dinspre prezidiu, pe latura dreapta a mesei, intre vicepresedintele Marian Vanghelie si liderul grupului parlamentar al PSD de la Camera Deputatilor, Viorel Hrebenciuc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Geoana,
PSD,
partid,
BPN,
prezidiu,
Vanghelie,
Hrebenciuc
/actualitate/politic/geoana-s-a-mutat-de-la-prezidiu-intre-vanghelie-si-hrebenciuc-7025213
7025213
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.