Geoana, reclamat la parchet pentru fals in declaratii

Postat la 29 ianuarie 2010 7 afişări

Agentia Nationala de Integritate (ANI) il reclama la Parchetul instantei supreme pe liderul PSD, Mircea Geoana, pentru fals in declaraţii in legatura cu achizitionarea unui apartament si a doua locuri de parcare in valoare 733.000 de euro.

Agentia Nationala de Integritate, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 144/2007, privind infiintarea, organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Integritate, republicata, s-a sesizat din oficiu in urma publicarii mai multor articole de presa care semnalau posibila nerespectare de catre domnul Mircea Dan Geoana, in calitate de Senator in Parlamentul Romaniei, a dispozitiilor legale referitoare la completarea si depunerea declaratiilor de avere.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Mircea Geoana,
fals,
declaratii,
ANI,
apartament
/actualitate/politic/geoana-reclamat-la-parchet-pentru-fals-in-declaratii-5456027
5456027
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.