Günter Verheugen: Europenii ar trebui sa fie recunoscatori Romaniei

Postat la 06 decembrie 2010 13 afişări

"Europenii ar trebui sa fie recunoscatori Romaniei", cata vreme o "integrare ferma si ireversibila in structurile europene si euroatlantice" a tarii noastre a fost deja realizata, considera Günter Verheugen, fostul comisar pentru Extindere in Comisia lui Romano Prodi (1999-2004), iar ulterior pentru Industrie, in prima Comisie a lui Jose Manuel Barroso (2004-2010).

"Vad mari eforturi ale guvernului si ale institutiilor, iar pentru mine nu este nicio surpriza ca ia timp. Totul este o chestiune de cultura politica", crede fostul oficial UE. "Aveti nevoie o astfel de cultura politica ce nu mai este orientata catre interesul individual sau al unui singur grup. Aveti nevoie de politicieni care pun interesul al intregii societati, al tarii, pe primul loc si apoi interesul lor."

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
aderare,
Romania,
UE,
opinii,
Günter Verheugen
/actualitate/politic/g-nter-verheugen-europenii-ar-trebui-sa-fie-recunoscatori-romaniei-7782795
7782795
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.