Funeriu reafirma ca a luat Bac-ul cu brio, dupa ce presa l-a acuzat ca a trecut din a doua sesiune

Postat la 09 iulie 2011 45 afişări

Ministrul Educatiei a precizat, sambata, ca a luat bacalaureatul din prima sesiune, cu o nota suficient de mare pentru a fi selectat in ruta de studii pentru elite, dupa ce postul Antena 3 a prezentat un document din care rezulta ca Funeriu picat probele scrise si a primit o a doua sansa la oral.

Potrivit postului de televiziune Antena 3, Daniel Funeriu nu ar fi reusit sa treaca de proba scrisa a bacalaureatului pe care l-a sustinut in 1989, la Strasbourg, dar ar fi primit o a doua sansa la examenul oral. Postul de televiziune, care preciza ca are datele de la un telespectator, a prezentat si un tabel in care aparea numele lui Petru Daniel Funeriu, iar in dreptul acestuia era mentiunea "passe second groupe". In replica, ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a declarat, sambata, ca a luat bacalaureatul din prima sesiune, cu o nota suficient de mare pentru a fi selectat in ruta de studii pentru elite. Ministrul Daniel Funeriu a afirmat ca postul de televiziune a facut, cu buna stiinta, un fals in acte, iar datele prezentate sunt "o calomnie fara precedent", un "fals abject care nu poate sa ramana nesanctionat".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
funeriu,
bacalaureat,
franta,
sesiune,
nereusita
/actualitate/politic/funeriu-reafirma-ca-a-luat-bac-ul-cu-brio-dupa-ce-presa-l-a-acuzat-ca-a-trecut-din-a-doua-sesiune-8471123
8471123
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.