Funeriu: Din tara lui "merge si asa" Romania trebuie sa devina o tara de tip "yes, we can! "

Postat la 20 iunie 2011 12 afişări

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a apreciat, duminica, la Gala Olimpicilor Suceveni, ca una dintre valorile care trebuie sa adune intreg poporul este educatia, apreciind ca Romania poate sa devina dintr-o tara unde "merge si asa" o tara de tip "yes, we can!".

Funeriu a spus ca a incercat sa gaseasca valoarea sau valorile in jurul carora s-ar strange poporul roman si crede ca aceasta este educatia. El le-a spus olimpicilor prezenti ca a trait in Germania patru ani si a constatat ca atunci cand se afla in dificultate poporul german se uneste si munceste, ca a trait in SUA, unde poporul american se strange in jurul valorii "visului american", ca a trait si cinci ani in Japonia, unde valoarea care uneste acest popor este istoria si traditia, iar in Franta, unde a trait 11 ani, poporul este atasat la principiile Revolutiei Franceze, "Libertate, Fraternitate, Egalitate". Ministrul a spus ca a incercat sa gaseasca valorile in jurul carora se pot strange romanii, dar nu a gasit si crede ca aceasta valoare ar trebui sa fie educatia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
educatie,
Funeriu,
scoala,
cursuri,
tineri
/actualitate/politic/funeriu-din-tara-lui-merge-si-asa-romania-trebuie-sa-devina-o-tara-de-tip-yes-we-can-8360744
8360744
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.