emilboc09@yahoo.com. De ce si-a dezvaluit premierul adresa de e-mail

Postat la 27 aprilie 2011 31 afişări

Premierul Boc a declarat ca nu este ingrijorat ca tableta iPad ii poate crea probleme de securitate, sustinand ca nu foloseste decat date publice care nu prezinta pericol pentru siguranta nationala, si si-a prezentat adresa de e-mail, aratand ca este folosita doar pentru comunicari in interes public

Intr-o conferinta de presa sustinuta, miercuri, la Palatul Victoria, seful Guvernului a fost intrebat de jurnalisti daca a aflat de discutiile din Statele Unite privind securitatea tabletelor PC si daca este ingrijorat de aceasta situatie. Premierul a raspuns insa ca nu are motive de ingrijorare, deoarece datele pe care le utilizeaza sunt publice. "Datele mele pe care le am pe tableta sunt date publice, asa ca nu prezinta pericol pentru siguranta nationala. Din acest punct de vedere, pot sa utilizez fara niciun fel de problema tableta, iar casuta postala este o casuta utilizata pentru a comunica in interes public", a spus Boc.Intrebat de presa care este adresa sa de e-mail, Boc a raspuns: emilboc09@yahoo.com.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
boc,
ipad,
e-mail,
securitate,
date
/actualitate/politic/emilboc09-yahoo-com-de-ce-si-a-dezvaluit-premierul-adresa-de-e-mail-8196576
8196576
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.