Emil Boc: "O mare companie de IT va face o investiţie de sute de milioane de euro în România" (VIDEO)

Postat la 27 noiembrie 2011 20 afişări

Invitat la emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica la Pro TV, premierul Emil Boc a vorbit despre stabilitatea economica a Romaniei, despre posibilitatea de a-si da demisia daca tintele financiare ale tarii nu sunt atinse si despre un nou mandat.

El a spus, printre altele, ca o mare companie de IT va face o investitie de sute de milioane de euro in Romania, insa nu poate dezvalui deocamdata despre ce companie este vorba.

Boc a adaugat că va demisiona de la conducerea Guvernului daca tintele economice asumate pentru anul viitor nu vor fi realizate, dar nu a dat un termen clar in care este dispus sa se retraga daca obiectivele vor fi ratate.

Vezi aici emisiunea integral:

Mai mult pe stirileprotv.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/emil-boc-o-mare-companie-de-it-va-face-o-investitie-de-sute-de-milioane-de-euro-in-romania-video-9010349
9010349
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.