Emil Boc: Legea ANI da posibilitatea demnitarilor sa dea socoteala cu privire la averea pe care o au

Postat la 24 august 2010 10 afişări

Premierul Emil Boc a declarat, marti, inainte de inceperea sesiunii extraordinare a Senatului, ca Legea ANI nu apartine unui partid, ca aceasta da posibilitatea demnitarilor sa dea socoteala celor care i-au ales cu privire la averea pe care o au, recunoscand totusi ca majoritatea este "la limita".

"Avem o majoritate la limita, e adevarat. Dar, repet, Legea ANI este o lege a Romaniei si pentru transparenta averilor demnitarilor si fiecare va trebui, in raport cu propriul electorat care l-a ales, sa arate votul, daca sustine sau nu transparenta declararii averilor demnitarilor", a declarat Emil Boc. El a sustinut ca aceasta lege nu apartine unui partid, nu reprezinta doar Guvernul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
ANI,
CCR,
raport,
avere,
cercetare,
demnitari,
fals
/actualitate/politic/emil-boc-legea-ani-da-posibilitatea-demnitarilor-sa-dea-socoteala-cu-privire-la-averea-pe-care-o-au-7037145
7037145
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.