Elena Udrea vrea sa-i duca pe bucuresteni cu autobuze RATB sa faca turism in Ilfov si Giurgiu

Postat la 28 iulie 2010 12 afişări

Cu autobuzele RATB, ministrul Turismului, Elena Udrea, vrea sa-i duca pe bucuresteni in "cea mai mare zona umeda din sudul Romaniei dupa Delta Dunarii" si la manastirile din Ilfov si Giurgiu.

Protocolul pe care il vom semna astazi (marti- n.r.) intre Ministerul Dezvoltarii si Turismului si RATB se refera la infiintarea a noua linii turistice de transport spre diferite obiective din jurul Capitalei. Aceste linii vor functiona din 1 august. Duminica aceasta este prima zi in care vor exista aceste linii de transport, care vor duce bucurestenii, si nu numai, catre destinatii precum Cernica, Pasarea, Ciorogarla sau Parcul National Comana din Giurgiu", a declarat marti ministrul Turismului, Elena Udrea.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
Udrea,
RATB,
bucuresteni,
autobuze,
Ilfov,
Giurgiu
/actualitate/politic/elena-udrea-vrea-sa-i-duca-pe-bucuresteni-cu-autobuze-ratb-sa-faca-turism-in-ilfov-si-giurgiu-6740008
6740008
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.