Elena Udrea, pe urmele lui Basescu la OTV

Postat la 12 ianuarie 2010 13 afişări

"Satula" sa se vada permanent pe ecranele televizoarelor, Elena Udrea a petrecut, luni seara, aproape trei ore la OTV, scrie Gandul.

A fost o emisiune axata pe cancan, asemanatoare cu aceea de la finele lui decembrie, cand invitat a fost Traian Basescu. Proaspatul ministru al Dezvoltarii si Turismului a dat detalii despre cum si-a cunoscut sotul, pe vremea cand acesta isi cumparase, din "micul comert" facut in Turcia, o Dacie Break. S-a indragostit si, dupa sase ani, s-a casatorit. Vrea copii, dar nu are timp. Se intelege foarte bine cu Alin, fiul lui Dorin Cocos, chiar daca acesta nu-i spune "mami".

Udrea a sustinut ca nu e atat de bogata pe cat se crede si a dat ca exemplu faptul ca locuieste intr-o casa mica. De altfel, singurul lucru pe care si-l mai doreste de la viata e "o casuta mai mare", pentru ca nu prea mai are loc in locuinta actuala, "mai mica decat un apartament". Ca sa probeze ca nu e bogata, Elena Udrea si-a aratat inelul, ornat nu cu diamante, ci cu cristale Swarowski. A negat ca taiorul purtat la emisiune ar fi Chanel, asa cum a sustinut, intr-un mesaj, un telespectator. Ministrul a spus ca nu are o marca preferata de pantofi si ca, de acum incolo, va purta pantofi romanesti, ca sa sprijine comertul autohton.

Aflati opiniile Elenei Udrea despre Traian Basescu pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/elena-udrea-pe-urmele-lui-basescu-la-otv-5315512
5315512
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.