Elena Udrea, despre cum îşi menţine silueta: Să spunem că încă mă sprijină mult natura

Postat la 27 septembrie 2011 17 afişări

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, întrebată ce face pentru a-şi menţine silueta, că nu are nici timp şi "nici stare" pentru a face sport, dar că încă o mai sprijină mult "natura".

"Să spunem că încă mă sprijină mult natura, pentru că nici timp de sport şi - asta îi spuneam domnului Ţopescu - nu am nici stare, recunosc, pentru că, atunci când vrei neapărat, îşi găseşti şi timp şi probabil că ar trebui măcar pentru sănătate, dacă nu pentru altceva să-mi găsesc mai mult timp pentru mişcare", a spus Elena Udrea. Întrebată ce o remontează când este tristă, Elena Udrea răspunde: "Nu prea am mai avut timp să fiu tristă. Mai mult pot spunea că sunt nervoasă decât tristă, pentru că tot timpul se întâmplă lucruri altfel decât mi-aş dori eu să se întâmple".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
udrea,
politic,
natura,
silueta
/actualitate/politic/elena-udrea-despre-cum-isi-mentine-silueta-sa-spunem-ca-inca-ma-sprijina-mult-natura-8807389
8807389
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.