Dupa marsul ilegal al politistilor, Basescu nu mai vrea ca acestia sa-i asigure protectia

Postat la 25 septembrie 2010 10 afişări

Presedintele Traian Basescu a dat dispozitie ca efectivele Ministerului Administratiei si Internelor sa nu mai participe la asigurarea protectiei sale, incepand de vineri, ora 17.00, decizia fiind luata in contextul participarii unor angajati ai ministerului la marsul ilegal de protest.

Surse oficiale au mentionat ca decizia a fost luata in contextul participarii unor angajati ai Ministerului Administratiei si Internelor la un mars desfasurat cu incalcarea prevederilor legale in vigoare.

Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al sefului statului, Valeriu Turcan.

Sindicalistii "Cartel Alfa", confederatie la care sunt afiliati si politisti, au participat, vineri, la un miting in fata Palatului Victoria. Dupa aproximativ doua ore de protest, in jurul orei 12.30 acestia au pornit intr-un mars spontan, neautorizat, spre Palatul Cotroceni, nemultumiti ca presedintele Traian Basescu nu a venit sa stea de vorba cu ei, asa cum i-au solicitat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
protesc,
politisti,
reactii,
Basescu
/actualitate/politic/dupa-marsul-ilegal-al-politistilor-basescu-nu-mai-vrea-ca-acestia-sa-i-asigure-protectia-7421655
7421655
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.