Dupa ce Sassu a plecat de la TVR, Culcer deschide lista sefilor

Postat la 31 martie 2010 11 afişări

Plenul Parlamentului a aprobat, ieri, cu 195 de voturi "pentru", 78 "impotriva" si 3 abtineri propunerea Comisiilor de cultura pentru respingerea raportului de activitate al Societatii Romane de Televiziune si a contului de executie bugetara pe anul 2008, ceea ce implica demiterea CA al SRTv si a directorului Alexandru Sassu.

Presedintele Comisiei de cultura a Camerei, deputatul PD-L Raluca Turcan, a declarat, pentru Gandul, ca are cateva preferinte pentru conducerea SRTv. "Numele pe care le agreez eu sunt Rodica Culcer, Robert Turcescu, Andreea Pora, Manuela Cernat, Ion Cristoiu si Cezar Ion. In mod normal se va face o selectie a acestor propuneri si vom avea o discutie cu acestia oameni. Incepand de astazi discutiile sunt obligatorii", a spus Turcan.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SRTv,
conducere,
Sassu,
Culcer,
PDL,
Boc,
director
/actualitate/politic/dupa-ce-sassu-a-plecat-de-la-tvr-culcer-deschide-lista-sefilor-5790914
5790914
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.