DNA se autosesizeaza in cazul Severin

Postat la 21 martie 2011 15 afişări

Directia Nationala Anticoruptie se autosesizeaza in cazul eurodeputatului Adrian Severin, despre care presa romana si cea internationala a consemnat eventuale fapte de coruptie in care politicianul ar fi implicat, a comunicat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al DNA, Livia Saplacan.

"DNA a luat la cunostinta despre articolele din presa romana si cea internationala care relateaza aspecte referitoare la savarsirea unor eventuale fapte de coruptie de catre Adrian Severin, astfel ca institutia urmeaza a se sesiza si a face verificari", a declarat Livia Saplacan. Trei deputati europeni si fosti ministri - un roman, un sloven si un austriac - s-au declarat dispusi sa isi "vanda serviciile" pentru sume de pana la 100.000 de euro unor jurnalisti de la cotidianul britanic The Sunday Times care s-au pretins lobbyisti , relateaza AFP. Reporterii ziarului britanic le-au propus mai multor deputati sa plateasca 100.000 de euro in schimbul unor amendamente a caror adoptare ar putea-o obtine. Cei trei deputati au acceptat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/dna-se-autosesizeaza-in-cazul-severin-8081208
8081208
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.