DNA cere instantei arestarea lui Catalin Voicu

Postat la 26 martie 2010 11 afişări

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a depus, vineri, la Inalta Curte de Casatie si Justitie cererea de arestare preventiva a senatorului PSD, Catalin Voicu, solicitarea survenind avizului Senatului de incuviintare a masurii preventive.

Instanta suprema urmeaza sa stabileasca termenul de judecata pentru solutionarea cererii procurorilor anticoruptie. Senatorul Catalin Voicu a fost externat vineri, comisia medicala stabilind ca acesta are o boala cardiovasculara cronica si este stabil, a informat purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta, Bogdan Popescu. Catalin Voicu a primit, la externare, o schema de tratament pe care sa o urmeze, a adaugat Bogdan Popescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Catalin Voicu,
scandal,
comisie,
arest,
PSD
/actualitate/politic/dna-cere-instantei-arestarea-lui-catalin-voicu-5780425
5780425
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.