Deputatul cu 17 case, Mircea Cazan: „N-as dori nimanui sa fie in locul meu acum, la ce cheltuieli de intretinere am iarna!”

Postat la 29 ianuarie 2011 38 afişări

Unui parlamentar roman ii revin, in medie, 356,3 metri patrati locuibili, conform ultimelor declaratii de avere publicate pe site-urile celor doua camere. In total, cei 470 de parlamentari au locuinte de 167.458 de metri patrati, cat insumeaza cele 1.064 de case, apartamente si case de vacanta trecute in declaratii.

La toate acestea, se adauga 73 de spatii comerciale, ducand totalul imobilelor la 1.137 - conform calculelor blogulparlamentarului.ro. 295 de parlamentari detin 434 de case de locuit, 310 parlamentari au 526 de apartamente, 90 de parlamentari au 104 case de vacanta, iar la 55 de parlamentari le revin 73 de spatii comerciale.

Daca nu il punem la socoteala pe deputatul social-democrat Robert Negoita, cunoscut pentru afacerile din domeniul imobiliar, care detine 60 de apartamente, recordmenul parlamentarilor este deputatul liberal de Sibiu Mircea Vasile Cazan. Acesta detine 17 imobile: 9 case de locuit, 7 apartamente (unul de 764 mp, in Sibiu, cumparat in 2008 - locul I in topul suprafetelor apartamentelor detinute de parlamentari) si o casa de vacanta. Si aceasta conduce in topul suprafetelor caselor de vacanta detinute de parlamentari, cu 1.068 de metri patrati. Domnul Cazan explica: "E o casa mica, am trecut si terenul aferent, asa cum era in contractul de vanzare-cumparare". Cu o singura exceptie, un apartament de 45 mp dobandit anul trecut, citam "printr-o conjunctura nedorita", Mircea Cazan a cumparat cele 17 imobile inainte de a deveni parlamentar (se afla la primul mandat).

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
avere,
declaratie,
Mircea Cazan,
locuinte
/actualitate/politic/deputatul-cu-17-case-mircea-cazan-n-as-dori-nimanui-sa-fie-in-locul-meu-acum-la-ce-cheltuieli-de-intretinere-am-iarna-7930948
7930948
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.