Demonstratie de forta a Puterii – Arestat preventiv, seful CJ Arges face atac de cord. Ponta: Basescu si Daniel Morar trebuie sa plateasca

Autor: Razvan Muresan Postat la 27 ianuarie 2011 53 afişări

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a facut un atac de cord, joi seara, la scurt timp dupa ce Tribunalul Arges a decis arestarea sa preventiva. Arestarea vine la doua zile dupa ce 7.000 de angajati Dacia au protestat langa Pitesti impotriva masurilor luate de Guvern – modificarea Codului Muncii si reducerea pensiilor cetatenilor.

Nicolescu este acuzat ca a luat fonduri Phare de aproape 900.000 de euro pentru patru unitati de invatamant, in baza unor acte false potrivit carora acestea ar fi fost afectate de inundatiile din 2005, si a atribuit contractul de reabilitare unei firme a familiei, potrivit Mediafax.

Peste 7.000 de persoane au protestat, marti, la Mioveni, fata de modificarea Codului Muncii si a contractului colectiv de munca, dar si fata de scumpirea carburantilor. Protestatarii au scandat "Jos Basescu", "Jos Guvernul", "Carburantul l-ati scumpit, la noi voi nu v-ati gandit".

Presedintele PSD, Victor Ponta, a ajuns in noaptea de joi spre vineri la spitalul Floreasca si i-a transmis lui Nicolescu "sa reziste": "Cei care i-au comis aceasta nedreptate o sa plateasca. Daca se aplica legea asa cum trebuia si nu era arestat preventiv, Nicolescu nu ajungea aici. Ordinul e politic, de la Basescu si Daniel Morar, iar acesti oameni trebuie sa plateasca pentru modul in care se incalca legea", a declarat Ponta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
justitie,
arestare,
Arges,
Nicolescu,
CJ,
atac de cord
/actualitate/politic/demonstratie-de-forta-a-puterii-arestat-preventiv-seful-cj-arges-face-atac-de-cord-ponta-basescu-si-daniel-morar-trebuie-sa-plateasca-7926456
7926456
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.